Găsește cele mai frumoase cadouri de Crăciun la Lidl

De luni, 12 decembrie, pregătește-te de cea mai frumoasă perioadă din an! Surprinde-i pe cei dragi cu cele mai inspirate cadouri și bucură-te de sărbători cu produsele preferate de la Lidl.

În plus, pentru fiecare jucărie achiziționată până pe 21 decembrie, Lidl România donează câte un leu către World Vision România, pentru a le oferi un Crăciun mai frumos copiilor din medii defavorizate.

Imortalizează momentele frumoase petrecute alături de cei dragi de sărbători cu ajutorul unui selfie stick cu powerbank integrat și Bluetooth (54.99 lei) din gama Silver Crest de la Lidl. Cu declanșator practic în mâner, acesta are o articulație rotativă la 180° și oferă posibilitatea unei poziționări variabile a smartphone-ului, pentru a surprinde cele mai reușite cadre.

Totodată, funcția telescopică, cu mecanism de rotire ce permite o extindere ușoară, de 44-90 cm, precum și posibilitatea de blocare te va ajuta să realizezi fotografiile așa cum ți le dorești. În plus, acesta conține și un acumulator Li-ion încorporat pentru încărcarea mobilă a camerelor, smartphone-urilor și a aparatelor similare.

Pentru cadourile celor mici, vei găsi la Lidl globul pământesc (74.99 lei), disponibil în două variante la alegere: globul pământesc iluminat, cu relieful oceanelor și curenții mărilor sau un glob cu model. Acesta are ilustrații clare ale animalelor și ale plantelor reprezentative, precum și ale construcțiilor renumite.

Lasă-te inspirat de oferta pentru jucării de la Lidl, disponibilă aici, și alege cele mai frumoase cadouri pentru copilul tău. Astfel, micii bucătari vor putea să dezvolte propriile rețete delicioase, în bucătăria de jucărie cu sunet și accesorii (149 lei). Micii artiști vor putea crea opere de artă cu ajutorul casei de colorat (39.99 lei), disponibilă în două modele.

În plus, pentru fiecare jucărie achiziționată în perioada 21 noiembrie – 21 decembrie, Lidl donează câte un leu către World Vision România pentru a le oferi un Crăciun mai frumos copiilor din medii defavorizate. Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe www.lidl.ro.

Vino la Lidl începând cu 12 decembrie și alege cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi!

This entry was posted in Supermarket and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.