Făget UCI MTB Marathon Series & Trail Running la VIVO! Cluj-Napoca

Pe 30 aprilie, Clujul pedalează dar şi aleargă în cadrul celei de-a şasea ediţii a Făget UCI MTB Marathon Series & Trail Running.

Competiţia sportivă cu participare internaţională va avea startul şi finish-ul în parcarea VIVO! ClujNapoca.

Ca în fiecare an, centrul comercial din inima Transilvaniei găzduieşte cea mai importantă competiţie sportivă de ciclism şi alergare montană din Transilvania.

Peste 1000 de sportivi, profesionişti sau amatori se vor întrece pe traseele de 12, 30 sau 80 de kilometri, în cadrul celei de-a şasea ediţii a Făget UCI MTB Marathon Series & Trail Running.

Competiţia sportivă ce va avea startul şi finish-ul în parcarea centrului comercial se va desfăşura după cum urmează:

1.Traseul lung toate categoriile

• 09:00: brăţară roşie + brăţară în culorile UCI şi cross alergare

2.Traseul scurt:

• 11:30: categoria 17-18 ani, 19-29 ani, brăţară galbenă, 30-39 ani, brăţară verde.

• 12:00: categoria 40 ani feminin, 40-49 ani, +50 ani, 15-17 ani brăţară albastră

• 12:30: toate categoriile Trail running .

Premierea câştigătorilor va avea loc duminică, 30 aprilie, ora 17:00.

Mai multe informaţii pe www.clujulpedaleaza.ro.

Despre IMMOFINANZ: 

IMMOFINANZ este o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova.

Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile.

Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,2 miliarde de euro, ce cuprinde peste 350 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia.  Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com.

Despre CBRE Group, Inc.:

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015).

Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume.

CBRE oferă  un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.

This entry was posted in Divertisment and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.