ELLE & LUI COSMETIQUE inaugurează primul salon de îngrijire corporală din România la VIVO! Baia Mare

Centrul comercial VIVO! Baia Mare anunță deschiderea primului salon de îngrijire corporală specializat în cosmetică, manichiură, pedichiură, masaj şi epilare – B’ELLE COSMETIQUE, care aduce în Romania calitatea produselor şi serviciilor frantuzeşti din zona de beauty.

B’ELLE & B’LUI COSMETIQUE se lansează în România cu un concept unic care îmbină expertiza unei echipe tinere şi entuziaste cu produsele cosmetice concepute şi fabricate în laboratoarele partenere din Franţa. Într-o ambianţă relaxantă, specialişti în îngrijire corporală B’ELLE & B’LUI COSMETIQUE sunt pregătiţi să ofere consultanţă şi tratamente personalizate clienţilor în funcţie de nevoi, tipuri de piele sau vârstă.

Mai mult, B’ELLE & B’LUI COSMETIQUE îşi va răsfăţa clienţii doar cu produse cosmetice propri precum: B’ELLE COSMETIQUE pour FEMME şi B’LUI COSMETIQUE pour HOMME, ale căror origini este chiar celebrul oraş Grasse, capitala parfumului Francez.

Până la finalul lunii noiembrie, toţi vizitatorii VIVO! Baia Mare sunt invitaţi să testeze serviciile salonului la preţuri speciale. Astfel, pentru abonamente, B’ELLE & B’LUI COSMETIQUE oferă primele doua luni gratuite sau 20% reducere la oricare dintre servicii. Promoţia este valabilă în salon prin prezentarea flyerului cadou care se va înmana clienţilor la deschiderea magazinului din data de 14 octombrie.

Noul salon de îngrijire corporală va fi situat în incinta VIVO! Baia-Mare vis-à-vis de MobX la etajul 2.

Pentru mai multe detalii consultaţi site-ul www.vivo-baiamare.com.

 

Despre IMMOFINANZ:

IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți.

Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) repre zintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile.

Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,1 miliarde de euro (fără activele din Rusia), ce cuprinde peste 240 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia.

Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

 

Despre CBRE Group, Inc.:

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume.

CBRE oferă un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare.

Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.

This entry was posted in Beauty and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.