Electrolux anunta achizitionarea companiei europene de hote de bucatarie, BEST

Electrolux a anuntat achizitionarea companiei Best, producator european de hote de bucatarie inovatoare, recunoscute pentru design-ul lor.

Achizitia permite brand-ului Electrolux sa dezvolte o gama completa de solutii culinare integrate si sa isi continue obiectivele de crestere pe termen lung, in regiune.

Compania Best a avut in 2016 vanzari nete de 42 de milioane de Euro (echivalentul a aproximativ 400 de milioane de coroane suedeze) si 450 de angajati, in principal in unitatile de productie din Cerreto d’Esi (centrul Italiei) si in Zabraze (Sudul Poloniei). Compania face parte din grupul Broan-Nu Tone, un producator si distribuitor nord-american de produse rezidentiale de ventilatie.

Achizitia companiei Best este un demers strategic perfect pentru a consolida potentialul Electrolux de proiectare, cercetare, dezvoltare si productie de hote de bucatarie, un aspect de business esential, ce ne determina sa oferim consumatorilor experiente culinare remarcabile”, a declarat Dan Arler, Head of Electrolux Major Appliances Europe, Middle East & Africa.

Grupul Broan-Nu Tone va continua sa proiecteze, sa produca si sa comercializeze brand-ul Best de produse de ventilatie pentru bucatarie, in nordul Americii. Achizitia se afla sub rezerva aprobarii de catre autoritatile de reglementare internationale, iar finalizarea acesteia este asteptata in cel de-al treilea trimestru al anului 2017.

Pentru mai multe detalii despre produsele si promotiile Electrolux Romania, puteti accesa site-ul www.electrolux.ro sau pagina locala, oficiala de Facebook www.facebook.com/Electroluxromania.

***

Electrolux faciliteaza un stil de viata mai bun prin reinventarea gustului, a ingrijirii si a bunastarii, oferind o viata mai placuta si sustenabila pentru milioane de oameni. Lider global de electrocasnice, Electrolux plaseaza consumatorul in centrul a tot ceea ce face.

Prin intermediul brandurilor Electrolux, AEG, Anova, Frigidaire, Westinghouse si Zanussi, grupul Electrolux inregistreaza in fiecare, vanzari de mai mult de 160 de milioane de produse profesionale si de uz casnic, in mai mult de 150 de piete de desfacere.

In 2016, Electrolux a inregistrat vanzari de 121 miliarde de coroane suedeze si un numar de peste 55.000 de angajati, in intreaga lume. Pentru informatii suplimentare, accesati site-ul oficial: http://www.electroluxgroup.co

This entry was posted in Electro & IT and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.