Echipa AFI Ploiești Basketball a câștigat Campionatul Național de Baby Baschet 2017

AFI Ploiești Basketball, echipa micilor baschetbaliști, cu vârste cuprinse între 9 – 10 ani, susținută cu mândrie de AFI Ploiești, a câștigat Campionatul Național de Baby Baschet, Mangalia 2017.

Magia competiției și pasiunea membrilor echipei au fost recompensate în cadrul unui eveniment special de premiere, care a avut loc duminică, 25 iunie, în incinta centrului comercial.

Dansul majoretelor, baloanele, cadourile, diplomele oferite, sesiunea foto, numerele de magie ale „uriașului” Antonio Satiru și, cea mai mare surpriză, susținerea și felicitările oferite de marele boxer ploieștean, Leonard Doroftei, au transformat întreaga zi într-o experiență de neuitat pentru membrii echipei AFI Ploiești Basketball.

Cunoscutul pugilist Leonard Doroftei a acordat medaliile micilor campioni și le-a vorbit acestora despre sacrificiile necesare pentru a obține performanță, dar și despre satisfacțiile depășirii propriilor limite. Apoi, Antonio, cel mai înalt magician din lume, i-a binedispus cu trucurile și cu poveștile lui.

Suntem foarte mândri de rezultatele micilor baschetbaliști ai echipei AFI Ploiești Baskteball. Felicitări celor 13 jucători, antrenoarei, părinților pentru că i-au susținut și ploieștenilor care le-au fost aproape și i-au încurajat cu urările trimise pe pagina de Facebook AFI Ploiești! Este o victorie foarte importantă, cu care comunitatea ploieștenilor cu siguranță se mândrește, așa cum o facem și noi”, a declarat Iulia Borșan, Corporate Marketing Manager, AFI EUROPE.

În perioada 18 – 24 iunie, Mangalia a găzduit pentru al treilea an consecutiv Campionatul Naţional de mini baschet şi baby baschet, unul dintre cele mai importante evenimente baschetbalistice pentru juniori organizate în România, la care au participat 109 echipe, repartizate în 28 de grupe.

AFI Ploiești sponsorizează echipa micilor baschetbaliști de la începutul anului, ca parte a politicii sale de a încuraja mișcarea și sportul în rândul ploieștenilor.

This entry was posted in Divertisment and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.