Descoperă surprize rafinate în Săptămâna Italiană de la Lidl

De joi, 2 martie, poți spune „Buon appetito”, pentru că la Lidl s-au reunit produsele tale preferate din gama Italiamo.

Maccheroni cu șuncă și brânză, fettunccine cu ou și cu spanac, paste proaspete cu ou, umplute cu prosciutto și multe alte delicatese te așteaptă în Săptămâna Italiană în toate magazinele din țară.

Acum poți gusta cele mai delicioase paste italienești fără să fie nevoie să mergi până în Italia. În Săptămâna Italiană de la Lidl vei găsi preparate precum maccheroni cu șuncă și brânză (14.99 lei) sau spaghete din griș de grâu dur (4.99 lei), pe care le poți prepara cu sos pentru paste (6.99 lei). Le poți servi cu roșii tocate cu condimente (2.99 lei) sau cu roșii deshidratate (6.99 lei) și poți adăuga și Parmigiano Reggiano (7.99 lei), fâșii sau ras, maturat timp de 14 luni.

Lista de cumpărături poate conține și paste proaspete cu ou, umplute cu prosciutto (4.99 lei) și fettuccine cu ou și spanac (6.99 lei). După ce le prepari „al dente”, poți adăuga câteva felii de Prosciutto Cotto feliat (6.99 lei) și să le servești alături de un pahar de Chardonnay sec (19.99 lei/0,75L).

În Săptămâna Italiană vei găsi la Lidl și Tartufo (5.49 lei), un desert specific italienilor, disponibil în 2 variante: cu cappuccino sau cu ciocolată. Poți servi și înghețată cu aromă de cafea (4.99 lei), biscuiți fragezi cu frișcă și miere (5.49 lei) sau croissante cu cremă (9.99 lei), alături de un espresso în stil italian, preparat din delicioasa Cafea Espresso Magnifico (34.99 lei/1 kg).

Din 2 martie, vino să descoperi gama Italiamo din Săptămâna Italiană de la Lidl!

This entry was posted in Supermarket and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.