Deichmann deschide al doilea magazin din Constanta, in City Park

Astazi, 18 august, are loc inaugurarea unui nou magazin Deichmann in City Park din Constanta.

Centrul Comercial situat pe Bulevardul Alexandru Lapusneanu, nr. 116C, va gazdui cel de-al doilea magazin Deichmann din Constanta, dupa cel deja existent in Maritimo Center.

­­­DEICHMANN Comercializare Incaltaminte continua sa isi extinda in permanenta reteaua de magazine incepand de la intrarea pe piata, in 2007. Pana in acest moment, in Romania, Deichmann are 75 de magazine in: Alba Iulia, Alexandria, Brasov, Bucuresti, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Braila, Buzau, Caransebes, Campina, Constanta, Craiova, Cluj Napoca, Drobeta Turnu Severin, Fagaras, Focsani, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Medgidia, Medias, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Petrosani, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Reghin, Resita, Roman, Sfantu Gheorghe, Slobozia, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Suceava, Targu Mures, Tecuci, Targu Jiu, Timisoara,Vaslui si Zalau.

In cele 75 de magazine de aproximativ 500 mp fiecare, lucreaza in total peste 530 de angajati, iar numarul acestora este in continua crestere.

Noul magazin din City Park isi asteapta vizitatorii cu noua colectie de toamna – iarna 2016-2017, oferte de nerefuzat la colectia de vara, dar si promotii si tombole speciale dedicate deschiderii noului magazin. Toti iubitorii de pantofi se pot bucura in noul magazin Deichmann de Happy Days. Pentru cel de-al doilea produs achizitionat, clientii beneficiaza de 20% reducere, iar la al treilea produs cumparat, reducerea aplicata este de 30%.

De asemenea, Deichmann isi invita clientii in ziua inaugurarii, intre orele 16.00 -18.00, sa porneasca in cautarea pantofului pierdut al Cenusaresei. Toti participantii au dreptul de a alege un pantof dintr-o piramida de pantofi, acelasi model, dar marimi diferite. Daca nimeresc pantoful potrivit, Deichmann si Cenusareasa le ofera pe loc un card cadou in valoare de 50 LEI cu care pot achizitiona produse din magazinul Deichmann, dar si multe alte premii de consolare.

Intreaga familie este asteptata la Deichmann in City Park pentru a se pregati de noul sezon de toamna, dar si de scoala, sau pentru a-si completa colectia de vara cu cele mai ravnite modele la preturi mult mai accesibile.

Diversitatea modelelor, cele mai noi tendinte din industria de incaltaminte si preturile accesibile adresate intregii familii i-au asigurat Deichmann inca din 2014 pozitia de lider pe piata de retail de incaltaminte in Romania. Deichmann continua seria deschiderilor de magazine, pana la finalul acestui an fiind preconizate inca 5 noi magazine.

IMG_2567

Deichmann SE, cu sediul în Essen (Germania), a fost înfiinţată în 1913 şi este deţinută în totalitate de familia fondatoare.Compania este lider de piaţă în comerţul european de încălţăminte cu amănuntul având peste 37.300 de angajati în întreaga lume. Sub numele DEICHMANN, compania operează magazine în Germania, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Danemarca, Marea Britanie, Italia, Croaţia, Lituania, Austria, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Suedia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Republica Cehă, Turcia şi Ungaria. De asemenea, grupul este reprezentat în Elveţia (Dosenbach / Ochsner / Ochsner Sport), Olanda (vanHaren), în Statele Unite ale Americii (Rack Room Shoes/Off Broadway). În Germania, Roland SE, de asemenea, face parte din grupul de companii. Cu MyShoes SE, compania este reprezentată în Germania, Austria şi Elveţia.

This entry was posted in Fashion and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.