Deichmann a deschis al treilea magazin din Ploiesti, in Afi Palace

Azi a avut loc lansarea unui nou magazin Deichmann în Afi Palace Ploieşti.

Din ce în ce mai aproape de toţi cei care iubesc pantofii, noul magazin Deichmann oferă o gamă variata de încălţăminte chic la preţuri fără concurenţă.

Ultimele tendinţe în fashion, cele mai noi modele şi culorile noului sezon la preţuri accesibile pentru întreaga familie pot fi regăsite de azi şi în AFI Palace, pe strada Calomfirescu nr. 2.

Al 3-lea magazin Deichmann din Ploieşti te asteaptă din 10 noiembrie cu încălţăminte potrivită oricărui stil: office, casual, elegant, chic, glam, cu toc subţire sau bloc, la Deichmann ai varianta potrivită cu stilul tău de viaţă.

Pentru că iubim pantofii, astăzi, între orele 16-18, în noul magazin Deichmann, ai şansa să o întălneşti chiar pe Cenuşăreasa care te aşteaptă cu multe cadouri. Mai exact, toţi vizitatorii care aleg să viziteze magazinul în acest interval au dreptul de a alege un pantof dintr-o piramidă de pantofi, care sunt acelaşi model, dar de mărimi diferite. Norocosul ce găseşte pantoful Cenuşăresei, va primi instant un card cadou în valoare de 50 de lei. Vor exista însă şi premii de consolare pentru cei care nu au găsit pantoful magic.

­­­Nicicând nu a fost mai simplu să faci shopping pentru tine şi pentru cei dragi. Pregăteşte-te cu Deichmann de petrecerile din această iarnă şi de noile proiecte şi evenimente din viaţa ta.

Cu Deichmann, faci primul pas către noul tău stil… pentru că iubim pantofii.

img_1574

Pantofii potriviţi din magazinul potrivit

Pentru că îşi doreşte să fie mereu soluţia când vine vorba de încălţăminte, începând cu 2007, când a intrat pe piaţa românească, Deichmann continuă să îşi extindă reţeaua de magazine, an de an. Astfel că, în România există, momentan, 80 de magazine.

În prezent, există magazine Deichmann în: Alba Iulia, Alexandria, Braşov, Bucureşti, Bacau, Baia Mare, Bistriţa, Botoşani, Brăila, Buzau, Caransebeş, Câmpina, Constanţa, Craiova, Cluj Napoca, Drobeta Turnu Severin, Făgăraş, Focşani, Galaţi, Giurgiu, Hunedoara, Iaşi, Mangalia, Medgidia, Mediaş, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Petroşani, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Reghin, Reşiţa, Roman, Sfântu Gheorghe, Slobozia, Sibiu, Sighetu Marmaţiei, Sighişoara, Suceava, Târgu Mureş, Tecuci, Târgu Jiu, Timişoara,Vaslui şi Zalău.

Deichmann SE, cu sediul în Essen (Germania), a fost înfiinţată în 1913 şi este deţinută în totalitate de familia fondatoare.Compania este lider de piaţă în comerţul european de încălţăminte cu amănuntul având peste 37.300 de angajati în întreaga lume. Sub numele DEICHMANN, compania operează magazine în Germania, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Danemarca, Marea Britanie, Italia, Croaţia, Lituania, Austria, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Suedia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Republica Cehă, Turcia şi Ungaria.

De asemenea, grupul este reprezentat în Elveţia (Dosenbach / Ochsner / Ochsner Sport), Olanda (vanHaren), în Statele Unite ale Americii (Rack Room Shoes/Off Broadway). În Germania, Roland SE, de asemenea, face parte din grupul de companii. Cu MyShoes SE, compania este reprezentată în Germania, Austria şi Elveţia.

img_1581

This entry was posted in Fashion and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.