Cupa interuniversitara padel Timisoara 2017

Cupa interuniversitară de padel, aflată la prima ediție, va avea loc sâmbătă, 27 mai 2017, începând cu ora 12:00, la „Padel Center”, cunoscut și ca „Arena Constructim”, în judetul Timis, localitatea Dumbrăvița, Strada Praga, Nr. 6.

Padelul e un sport de rachetă, de socializare, recunoscut la nivel mondial. În România e practicat momentan doar în Timișoara și București.

Terenul e înconjurat de sticlă, paletele-similare celor de tenis-sunt fără corzi, iar cei patru jucători din teren au nevoie de mai multă agilitate și viteză decât la sportul alb sau la squash.

Sportivi ca Rafael Nadal, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Gerard Pique, Serena Williams, Mărțînă Hingis, Francesco Totti, Zlatan Ibrahimovic, Iker Casillas, Novak Djokovic sau Măria Sharapova practică padelul.

Evenimentul se adresează tuturor studenților interesați, fără taxe de înscriere sau de participare.

Din dorința de a promova padelul, antrenorii bazei sportive vă vor fi familiariza cu regulile, noțiunile elementare ale sportului etc.

Premiile constau în patru zile de cursuri intensive de padel, la Valencia, alături de cei mai buni antrenori din domeniu, cu transport, cazare și echipamente sportive incluse.
Înscrierile se fac gratuit, la adresele rectorat@uvt.ro, rector@upt.ro sau rectorat@usamvbt.ro și la telefon 0724 476 836.

Pentru detalii accesați: www.padelcenter.ro și www.facebook.com/PadelCenter.ro.

Le mulțumim sponsorilor și partenerilor, „Fundația 360°”, „Teren Padel”, „Kelme”, „Fundația Politehnica Timișoara” și „Sporttim”.

Vă așteptăm la eveniment, ca să promovăm padelul, exercițiul fizic și inițiativa studențească!
This entry was posted in Divertisment and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.