cora Romania planteaza pomi fructiferi in scoli in cadrul proiectului „Un pomisor pentru viitor”

Primavara aceasta, cora Romania si-a propus sa contribuie la imbogatirea spatiului natural din unitatile de invatamant din comunitatile in care hipermarketurile noastre sunt prezente, pentru a le oferi celor mici un mediu mai sanatos pentru dezvoltarea mintii si a corpului si pentru a le insufla grija pentru mediul inconjurator.

In plin sezon verde, voluntarii cora Romania, impreuna cu elevi din solile din proximitatea hipermarketurilor, vor planta cate o mica livada de pomi fructiferi in gradinile a peste 30 de  scoli  alese sa faca parte din acest program.

„E rolul nostru sa fim alaturi de comunitatile din care facem parte, contribuind cu tot ce putem pentru cresterea armonioasa si sanatoasa a copiilor nostri. Ne face placere sa ne implicam in astfel de activitati, dovada fiind numarul mare de voluntari cora care au raspuns cu entuziasm acestei invitatii.

Am ales sa plantam pomi fructiferi ca sa le dam copiilor, peste ani, o dubla satisfactie: aceea de a avea o mica livada in curtea scolii plantata chiar de ei, cu etichete personalizate, dar si sa guste din fructele pomilor ingrijiti in timp tot de ei” a declarat Camelia Popescu, Manager de Comunicare si Publicitate la cora Romania.

Programul „Un pomisor pentru viitor” se va derula in toate orasele in care activeaza hipermarketuri cora: Bucuresti, Constanta, Baia Mare, Cluj, Drobeta Turnu Severin, Bacau si Ploiesti.

Lupta pentru un mediu curat nu poate fi castigata printr-un efort punctual. Este o lupta continua, care necesita implicare totala, resurse, viziune. cora Romania si-a dovedit, de-a lungul timpului, preocuparea fata de mediul inconjurator, prin campanii derulate sub umbrela coraVerde.

Amintim, in acest sens, proiectul SIGUREC – implementarea statiilor de reciclare in magazinele din reteaua cora si infiintarea statiilor de incarcare pentru masinile electrice, proiect lansat la Bucuresti, care se va extinde in toata tara.

Sursa: www.cora.ro

This entry was posted in Hypermarket and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.