Centrul comercial din inima Transilvaniei aniversează 10 ani alături de cea mai îndrăgită artistă a momentului, Delia

Anul acesta, centrul comercial din inima Transilvaniei aniversează 10 ani de la inaugurare.

Cu această ocazie, clujenii sunt așteptați la un mega concert aniversar cu cea mai îndrăgită artistă a momentului, Delia.

În plus, magazinele îi vor întâmpina pe clienţi cu oferte speciale, iar în incinta centrului comercial vor avea loc o mulţime de activităţi de entertainment.

Pe 14 şi 15 octombrie, clujenii sunt invitaţi să petreacă cei 10 ani de shopping, 10 ani de distracţie, 10 ani de zâmbete, 10 ani de momente speciale alături de cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din România.

Pe 14 octombrie, începând cu ora 19:00, clienții centrului comercial vor dansa şi vor cânta împreună la mega concertul aniversar, alături de cea mai îndrăgită artistă a momentului, Delia.

În deschiderea concertului, pe scenă vor urca cunoscuţii artişti clujeni Arpy & ZipBand, iar seara se va încheia cu unul dintre cele mai spectaculoase focuri de artificii. Concertul aniversar va avea loc în parcarea centrului comercial.

Mai mult, pe 14 şi 15 octombrie, clienții centrului comercial vor fi întâmpinaţi cu numeroase oferte pregătite de magazine cu această ocazie, iar în incinta centrului comercial vor avea loc o mulţime de activităţi de entertainment alături de Famous Art şi Art Bending.

Şi asta nu e tot, în perioada 1-13 octombrie, pe pagina de Facebook a centrului comercial, va avea loc un concurs, unde participanţii vor putea câştiga unul dintre cele 10 carduri de cumpărături în valoare de 500 de lei fiecare.

Cei mici vor avea parte şi ei de distracţie şi premii. În săptămâna premergătoare weekendului aniversar, copiii de la 10 grădiniţe din Cluj-Napoca vor decora 10 torturi aniversare şi vor putea câştiga carduri de cumpărături în valoare totală de 1000 de euro.

Pe 14 şi 15 octombrie, ne distrăm de 10 la VIVO! Cluj-Napoca!

 

Despre IMMOFINANZ:

IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți.

Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile.

Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,0 miliarde de euro (fără activele din Rusia), ce cuprinde peste 230 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia.

Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

 

Despre CBRE Group, Inc.:

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015).

Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume.

CBRE oferă un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare.

Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.
This entry was posted in Divertisment and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.