Carrefour va fi prezent la Baby Boom, în perioada 31 august – 3 septembrie, cu produsele marca Tex

Carrefour Romania va fi prezent la Baby Boom, cel mai mare târg dedicat copiilor organizat la Romexpo în perioada 31 august – 3 septembrie.

Marca proprie Carrefour, Tex, premiată de catre consumatori cu Best Buy Award pentru cel mai bun raport calitate preț, va expune spre vânzare articole pentru copii.

Carrefour va fi prezent la târgul Baby Boom, organizat la Romexpo, cu un stand de 30 de metri pătrați, cu marca proprie de textile, Tex, unde vor fi expuse la vanzare articole pentru copii intre 0 si 7 ani. Timp de 4 zile, standul Carrefour va oferi vizitatorilor haine pentru copii, rezistente la joaca, ghidusii si spalari, toate in noile tendinte de moda.

Pe langa ofertele de produse la preturi speciale propuse clientilor, Carrefour aduce in atentia vizitatorilor targului Baby Boom un brand premiat de catre consumatori cu Best Buy Award pentru cel mai bun raport calitate pret.  Certificatul, care reprezinta o garantie la nivelul pietei, a fost desemnat in baza rezultatelor unui studiu de piata realizat in 2017 pe un esantion de 1200 intervievati romani, utilizatori de internet, prin intermediul chestionarelor online, de catre compania elvetiana ICERTIAS.

„In cadrul studiului, respondentii au votat in mod spontan si neasistat Carrefour ca fiind lantul de magazine cu raionul de imbracaminte care ofera cel mai bun raport calitate-pret de pe piata romaneasca, in urma experientei personale sau conform opiniei si experientei persoanelor din jur. Acest premiu reprezinta recunoasterea muncii intregii echipe Carrefour care a contribuit la construirea brandului Tex, spune Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dimanica Comerciala&Pricing Carrefour Romania. 

Prezent la târgul Baby Boom prin marca proprie Tex, operă a unei echipe internaționale de designeri care dau tonul modei din birourile din Franța, brandul Tex propune haine pentru toată familia, pentru cei exploratori, curiosi sau aventuroși, care privesc viața ca pe un joc și caută haine trendy, rezistente și calitative, care stârnesc #modăcuchefdeviață.

Pentru informatii suplimentare privind colectia TEX si articolele de puericultura disponibile in hipermarketurile Carrefour, va invitam sa consultati catalogul special al colectiei disponibil pe site-ul Carrefour, aici, https://carrefour.ro/cataloage/bucuresti/carrefour-baneasa/#710 si sa vizitati siteul TEX: www.tex.carrefour.ro.

 

Despre Carrefour:

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi.

În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour numără 296 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 202 supermarketuri ‘Market’, 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’,un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro si 9 magazine Billa.

This entry was posted in Fashion and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.