Caravana lui Moș Crăciun a venit la Sun Plaza!

Din 27 noiembrie și până pe 24 decembrie, in incinta Complexului Comercial Sun Plaza din Bucuresti se desfasoara Târgul de Crăciun, unde organizatorii îi așteaptă pe bucureșteni să aleagă daruri de pus în cizmulițe ori sub brad, bunătăți de așezat pe masă ori decorațiuni pentru casă.

Jucării din lemn, jocuri, globuri din sticlă și ornamente pictate manual, ceramică și porțelan, aranjamente pentru masa festivă, bijuterii, cosmetice, accesorii vestimentare, cozonaci și prăjituri de casă, halviță și plăcinte, după poftele, gusturile și buzunarele tuturor.

 

Despre Sun Plaza:

Deschis în Februarie 2010, Sun Plaza vine în întâmpinarea clienților cu trei abordări distincte: cumpărături de bază (hipermarket, magazine de bricolaj și electrocasnice), zonă de lifestyle, cu prezențe de top din domeniul fashion (ancore pe suprafață medie și mare, precum și magazine ale mărcilor internaționale), precum și o zonă de divertisment și petrecere a timpului liber.

Toate aceste ingrediente sunt îmbinate în rețeta succesului Sun Plaza, centrul comercial dominant din partea de sud a Bucureștiului.

Dispusă pe trei etaje deasupra Centrului Comercial, clădirea de birouri Sun Offices oferă spații de birouri clasa A, cu o suprafață închiriabilă de peste 10.000 mp.

This entry was posted in Divertisment and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.