Campionat de tenis de masă la VIVO! Cluj-Napoca

Weekendul acesta, centrul comercial din inima Transilvaniei îi invită pe cei mici la un Campionat de Tenis de Masă destinat copiilor de până la 16 ani.

Copiii au șansa de a câștiga titlul de campion al competiţiei și multe alte premii oferite de Decathlon.

VIVO! Cluj-Napoca împreună cu Decathlon au pregătit weekendul acesta un Campionat de Tenis de Masă destinat copiilor de până la 16 ani.

Competiţia ce va avea loc în Piaţeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informaţii din incinta centrului comercial, se va desfășura după următorul program:

  • Sâmbătă, 13.05.2017, începând cu ora 10,00  va avea loc competiţia de juniori, ce se va desfășura pe următoarele categorii de vârstă: – 6 – 8 ani – 9 – 11 ani – 12 – 14 ani – 15 – 16 ani
  • Duminică, 14.05.2017, începând cu ora 12:00, va avea loc o competiţie demonstrativă –  seniori.

Înscrierile la competiţia de juniori se pot face până cel târziu joi, 11 mai 2017, în magazinul Decathlon din VIVO! Cluj-Napoca sau pe pagina de Facebook – Decathlon Cluj –  https://www.facebook.com/DecathlonCluj/

Atenţie: Nu se pot face înscrieri la faţa locului. Mai multe detalii se pot solicita la recepţia magazinului Decathlon din incinta centrului comercial.

 

Despre IMMOFINANZ:

IMMOFINANZ este o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova.

Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile.

Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,2 miliarde de euro, ce cuprinde peste 350 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia.  Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

 

Despre CBRE Group, Inc.:

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015).

Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume.

CBRE oferă  un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare.

Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.

This entry was posted in Divertisment and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.