Campania Umanitară de Paşti 2017 CERT Transilvania la VIVO! Cluj-Napoca

Mâine, 6 aprilie 2017, în zona de food court din VIVO! Cluj-Napoca, va avea loc Campania Umanitară de Paşti organizată de CERT Transilvania.

Voluntarii vor pregăti în centrul comercial pachete cu alimente de strictă necesitate şi alte lucruri necesare traiului zilnic, ce urmează să fie donate familiilor izolate din munţii Apuseni.

Ca în fiecare an, în apropierea sărbătorilor Pascale, CERT Transilvania organizează la centrul comercial din inima Transilvaniei – Campania Umanitară de Paşti, ce are ca scop sprijinirea familiilor nevoiaşe şi izolate din munţii Apuseni cu alimente şi alte lucruri necesare traiului zilnic.

Astfel, în data de 6 aprilie, în zona de food court a centrului comercial, va avea loc Atelierul Iepuraşului, unde voluntarii îşi propun să pregătească pachete ce vor fi donate pentru 130 de familii.

“Asociaţia CERT-Transilvania – Detaşamentul de Intervenţie în caz de Dezastre a pregătit o nouă campanie umanitară, pentru a veni în sprijinul sufletelor necăjite pe care cei apropiaţi i-au uitat, sau nu îi pot ajuta. Aproximativ 130 de pachete consistente cu alimente şi produse de strictă necesitate vor ajunge la bătrânii care îşi duc greu zilele şi la familiile nevoiaşe din zonele izolate ale Munţilor Apuseni. Pentru că şi în acest an ne dorim să ne atingem obiectivul, vă invităm să vă aduceţi aportul la informarea comunităţii în privinţa  acestei campanii umanitare”, au declarat reprezentanţii CERT Transilvania.

Pe tot parcursul zilei, voluntarii CERT Transilvania îi aşteaptă la VIVO! Cluj-Napoca, pe toţi cei care doresc să sprijine cu donaţii în bani sau alimente, iar începând cu ora 17.30, cu sprijinul donatorilor şi sponsorilor se vor pregăti pachetele cu alimente şi cadouri de Paşte pentru copii.

Toţi cei care vor să se implice în acest proiect, atât persoanele fizice cât şi cele juridice sunt invitate să ia parte la evenimentul ce va avea loc joia aceasta, la VIVO! Cluj-Napoca.

Campania Umanitară de Paşti 2017 va continua în 8 şi 9 aprilie, când  voluntarii CERT Transilvania vor parcurge zonele foarte greu accesibile ale Munţilor Apuseni şi vor duce donaţiile către familiile nevoiaşe. Plecarea se va face în data de 8 aprilie, din parcarea centrului comercial.

Donaţii se pot face şi direct în contul asociaţiei folosind datele de mai jos:  Asociaţia CERT-Transilvania – Detaşamentul de intervenţie la dezastre Str. C-tin Brâncuşi , Nr. 171, Cluj-Napoca, Romania CUI: 29423947 Cont bancar: Banca Transilvania – RO36BTRL01301205109280XX

Mai multe detalii se găsesc pe www.cert-transilvania.ro.

Despre IMMOFINANZ:

IMMOFINANZ este o companie imobiliară comercială care îşi concentrează activitatea pe segmentele de retail şi birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova.

Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul şi dezvoltarea de proprietăţi. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) şi myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activităţi şi susţin calitatea şi serviciile.

Compania deţine un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,2 miliarde de euro, ce cuprinde peste 350 de proprietăţi. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) şi din Varşovia.

Pentru mai multe informaţii accesaţi: http://www.immofinanz.com


Despre CBRE Group, Inc.:

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 şi S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume şi societate de investiţii (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume.

CBRE oferă  un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare. Vă rugăm să vizitaţi site-ul nostru la www.cbre.ro.

This entry was posted in Social and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.