Burger House se extinde cu o nouă locație în VIVO! Cluj-Napoca

Restaurantul Burger House se extinde cu o nouă locație în VIVO! Cluj-Napoca.

Începând de astăzi, 2 noiembrie, clienții centrului comercial se pot bucura de o nouă experiență culinară, cu produse atent alese, proaspete și servire rapidă.

În numai doi ani de la lansare, Burger House a cunoscut o creștere semnificativă în ceea ce privește numărul restaurantelor şi a echipei, fiind opțiunea ideală de masă pentru pauza de prânz, sau o ieșire cu prietenii în oraș.

Meniul actual pe care clienții îl vor regăsi în centrul comercial vine cu o gamă nouă de produse: costițe de porc sau vită și burgeri, care păstrează rețetele consacrate dar aduce şi noi combinații delicioase.

Burger House aduce clienţilor centrului comercial şi o ofertă specială de lansare: Orice meniu combo vine cu răcoritoare din partea casei.

Pe lângă experiența pe care o oferă gurmanzilor, Burger House pune accent pe design-ul aparte al restaurantelor. Integrând în decor elemente din natură precum lemnul și verdeața, restaurantul colaborează pentru fiecare locație pe care o deschide cu designeri care înțeleg că o experiență completă este dată atât de savoarea produselor, cât și de spațiul în care se servesc.

Restaurantul este deschis în fiecare zi, de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00 şi este situat în zona food court, lângă Lunch Box.

Mai multe detalii se găsesc pe www.vivo-cluj.com.

 

Despre IMMOFINANZ:

IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia.

Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) repre zintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile.

Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,1 miliarde de euro (fără activele din Rusia), ce cuprinde peste 240 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia. Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

 

Despre CBRE Group, Inc.:

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015).

Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume.

CBRE oferă un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare.

Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.

This entry was posted in Fast Food and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.