București Mall își așteaptă clienții cu cu două restaurante noi

Începând din această toamnă, clienții primului centru comercial modern din România, București Mall, au la dispoziție meniuri și preparate culinare noi, în două restaurante deschise în zona de food-court: Oro Toro și Salad Box.

București Mall, aflat în plin proces de renovare și modernizare, își extinde și își diversifică oferta de la o lună la alta. Începând din luna septembrie, clienții centrului comercial se pot bucura de meniuri noi și o gamă variată de preparate, în cele două noi restaurante inaugurate la etajul al doilea, în zona de food-court: Oro Toro și Salad Box.

La Oro Toro, clienții vor descoperi o mare varietate de burgeri delicioși, dar şi salate, sandvișuri şi alte preparate. Carnea de vită este importată din ţări precum SUA, Irlanda, Noua Zeelandă, Uruguay, Italia sau Franţa, iar preparatele pe bază de carne de vită au în compoziție carne maturată, porţionată şi preparată în cadrul măcelăriei proprii. Preţurile sunt accesibile, iar calitatea burgerilor, recunoscută pe piață. La București Mall, clienții se pot delecta cu burgerii preferați ai cunoscătorilor, gătiți în cuptorul cu cărbuni – faimosul The Black Widow, preparat din carne Black Angus, The Godfather Burger, Cowboy Burger sau Oro Toro Burger, specialitatea casei.

Parte a francizei românești lansate în 2012 la Cluj-Napoca, noul restaurant Salad Box oferă hrană sănătoasă, la prețuri accesibile, și control al clientului asupra a ceea ce comandă. Meniurile cuprind patru categorii principale: salate, supe-cremă, deserturi și sucuri naturale. Clienții își pot crea singuri, după preferințe, propriile salate. Ingredientele sunt întotdeauna la vedere, iar prepararea salatelor are loc în fața clientului. O alegere perfectă pentru cei care-și doresc gustări mai lejere, Salad Box din București Mall are în meniu supe-cremă delicioase de salată verde, linte roșie, sfeclă roșie sau praz, salate Dakota, Alaska sau Boston, mixuri energizante de sucuri naturale din diverse fructe.

Deschiderea celor două noi restaurante face parte din strategia de dezvoltare și modernizare a București Mall, primul centru comercial modern din România. În luna septembrie, București Mall a împlinit 16 ani de la inaugurare.

Salad Box_Bucuresti Mall

Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România București Mall, primul centru comercial modern la nivel local.

De asemenea, grupul deține Plaza România, una dintre cele mai populare destinații pentru cumpărături din București, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Capitalei.

Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.

This entry was posted in Divertisment and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.