Brutăriile Paul relansează, în ediție limitată, gama Croissant Gourmet

Brutăriile Paul reintroduc în meniu colecţia Croissant Gourmet, oferind clienților șase rețete, atât dulci, cât și sărate, folosind aceleași ingrediente de calitate pentru un gust rafinat.

Croissantele delicioase, preparate după reţete franţuzeşti renumite, sunt potrivite pentru orice moment al zilei și vin alături de o ofertă avantajoasă – cei care achiziţionează două produse, îl primesc pe al treilea gratuit.

Gama Croissant sucrée aduce trei rețete apetisante pentru iubitorii de dulce: cremă de ciocolată şi fistic, cremă de vanilie și caise, cremă de vanilie şi zmeură. Iar gama sărată – Croissants salées, include trei combinații inedite: ton și castraveti murați, șuncă de curcan și avocado și brânză de capră şi roşii deshidratate.

Colecţia Croissant Gourmet, care aduce în meniul din brutării rețete delicioase atât pentru cei care preferă gustul sărat, cât și pentru cei care aleg dulcele pentru o masă delicioasă sau o pauză de răsfăț, a beneficiat de un real succes în anii anteriori, motiv pentru care am decis să o relansăm, în ediție limitată. Pornind de la același concept, am păstrat o serie din rețetele ce s-au regăsit în meniurile noastre în anii anteriori, aducând însă și patru sortimente noi, deoarece știm cât de importantă este diversitatea în alegerile clienților noștri”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Gama de croissante dulci și sărate este disponibilă în toate brutăriile Paul, inclusiv cele de tip chariot, până la data de 16 martie 2017. Mai multe informaţii despre campanie, brutării, produse şi oferte găsiţi pe paginile de Facebook şi Instagram ale Paul România.
Despre Paul:

Cu o tradiție de peste 125 de ani Paul defineşte arta brutăriei franțuzeşti, fiind renumit pentru rafinamentul şi calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.

Istoria Paul începe în 1889, cu o brutărie şi patiserie franţuzească de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” franţuzesc: gourmet şi sofisticat, dar în acelaşi timp tradiţional şi atemporal. Alături de pasiunea pentru pâinea franţuzească, reţetele unice cu ingrediente atent selecţionate sunt elementele care constituie identitatea mărcii Paul.

În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 şi deține până în momentul de față 16 brutării în 4 oraşe. Acestea se găsesc în Bucureşti (Dorobanţi, la Universitate, în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall, Bucharest One, ParkLake), Ploieşti (Ploieşti Shopping City), Cluj (Polus Center) şi Constanţa (City Park Mall). Există şi locaţii de tip chariot amplasate în Bucureşti Mall, Băneasa Shopping City, Mega Mall, Sun Plaza şi Iulius Mall Cluj.

This entry was posted in Fast Food and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.