Brutăriile Paul angajează personal pentru noua locație din ParkLake

Celebrul lanț de brutării Paul caută peste 30 de persoane care să se alăture unei echipe nou formate ce va deservi noua locație din centrul comercial ParkLake.

Cei interesați să ocupe un post în cadrul brutăriei Paul, într-o atmosferă renumită pentru eleganță și pentru calitatea produselor servite zi de zi, pot opta pentru posturile de casier sau lucrător în bucătărie.

Este foarte important pentru Paul să mențină un standard de calitate ridicat, cu care și-a obișnut deja clienții, de aceea toți noii angajați beneficiază de instruire practică în brutărie, realizată de personal autorizat. Aceasta facilitează integrarea în echipă și conduce la o înțelegere mai rapidă a atribuțiilor.

Cei care doresc să aplice pentru un post în noua locație Paul trebuie să știe că lanțul de brutarii oferă o serie de beneficii, precum posibilitatea de a obține un post fără experiență prealabilă, bonus de fidelitate sau creșteri salariale corelate cu vechimea. De asemenea, programul flexibil este și el un avantaj important oferit celor care aleg să se alăture echipei Paul, program ce poate fi adaptat conform necesităților fiecăruia. Aceștia pot opta fie pentru program full time, fie part time de patru sau șase ore, fie pot lucra doar în weekend (vinerea, sâmbăta și duminica).

Pentru mai multe informații despre posturile disponibile și modalitatea de aplicare, accesați https://apps.facebook.com/paul-angajari/?fb_source=search

****

Despre Paul:

Cu o tradiție de peste 125 de ani Paul defineşte arta brutăriei franțuzeşti, fiind renumit pentru rafinamentul şi calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.

Istoria Paul începe în 1889, cu o brutărie şi patiserie franţuzească de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” franţuzesc: gourmet şi sofisticat, dar în acelaşi timp tradiţional şi atemporal. Alături de pasiunea pentru pâinea franţuzească, reţetele unice cu ingrediente atent selecţionate sunt elementele care constituie identitatea mărcii Paul.

În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 şi deține până în momentul de față 15 brutării în 4 oraşe. Acestea se găsesc în Bucureşti (Dorobanţi, la Universitate, în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall), Ploieşti (Ploieşti Shopping City), Cluj (Polus Center) şi Constanţa (City Park Mall). În Bucureşti există şi locaţii de tip chariot amplasate în Bucureşti Mall, Plaza România, Băneasa Shopping City, Mega Mall şi Sun Plaza.

This entry was posted in Fast Food and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.