Black Friday la METRO Cash & Carry România

METRO Cash & Carry România continuă și anul acesta tradiția de Black Friday, oferind clienților săi profesioniști produse la prețuri reduse în magazinele rețelei, dar și pe portalul online de cumpărături METRO.

În perioadele 17-20 și 24-27 noiembrie 2016, clienții se pot bucura de discount-uri de până la 70%* la articolele selectate.

Pentru a-și arăta susținerea constantă afacerilor independente, METRO a ajustat oferta promoțională de Black Friday în funcţie de nevoile şi de dorinţele clienţilor profesioniști, dar și în funcție de dinamica de cumpărături de la edițiile precedente.

Anul acesta, METRO oferă discount-uri pentru o gamă variată de produse precum electronice, electrocasnice, media&IT, jucării, articole sportive, ustensile profesionale de bucătărie, articole de bricolaj și auto.

Astfel, electronicele și produsele destinate uzului casnic: laptop-uri, tablete, telefoane, frigidere, cuptoare, mașini de spălat și aspiratoare, vor fi disponibile la ofertă, în magazinele METRO.

Mai mult, o gamă variată de jucării va avea prețuri cu 40%* mai mici (valabile doar în perioada 17-20 noiembrie), iar echipamentele fitness vor primi discount-uri de 30%*.

black-friday-electronice

Companiile și birourile vor beneficia, de asemenea, de reduceri speciale de 20%* pentru toate tipurile de imprimante și scaune de birou.

Alte categorii de produse care se bucură de un mare interes în rândul clienților sunt: echipamente profesionale pentru gătit și servit, precum și scaune de interior, toate beneficiind de prețuri promoționale cu 20%* mai mici.

Clienții profesioniști METRO sunt invitați să profite de promoțiile disponibile în perioadele 17-20 și 24-27 noiembrie, atât în rețeaua magazinelor din țară, cât și pe platforma METRO Magazin Online.

Ofertele prezentate în campania Black Friday nu includ produsele aflate deja în alte promoții şi sunt valabile în limita stocului disponibil. Articolele cu discount, indiferent de valoarea acestuia, sunt disponibile în cantități limitate.

*Articole disponibile în cantități limitate. Oferta nu include produsele deja aflate în alte promoții.

black-friday-office-supplies

METRO Cash & Carry este reprezentată în 25 ţări cu peste 750 de magazine cash & carry. Cu peste 110.000 angajaţi în întreaga lume, compania a atins vânzări de aproximativ 30 miliarde € în anul financiar 2014/2015. METRO Cash & Carry este o divizie de vânzări a METRO GROUP, unul dintre liderii comerţului la scară mondială. În anul financiar 2014/ 2015, vânzările METRO GROUP au atins cifra de 59 miliarde €.

Compania numără aproximativ 220.000 de angajaţi şi operează peste 2.000 de locaţii în 29 ţări. Performanţa METRO GROUP se bazează pe forţa diviziilor sale de vânzări care operează în mod independent pe piaţă: METRO/Makro Cash & Carry – liderul internaţional în comerţul cu amănuntul, Media Markt, Saturn – lider pe piaţa bunurilor electronice şi electrocasnice din Europa și hypermarket-urile Real. Informaţii suplimentare pe: www.metrogroup.de.

METRO Cash & Carry România este parte integrantă a METRO Cash & Carry Internaţional şi a fost lansată oficial în România în luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distribuţie, în Bucureşti.

Distribuţia naţională a magazinelor METRO România este următoarea: 5 centre în Bucureşti, câte 2 centre în Braşov, Constanţa, Timişoara şi câte un centru în fiecare din următoarele oraşe: Cluj, Bacău, Iaşi, Craiova, Baia Mare, Pitești, Galaţi, Ploieşti, Oradea, Sibiu, Suceava, Tg. Mureş, Arad, Deva, Satu Mare, Piatra Neamţ, Buzău, Târgovişte şi Turda. Informaţii suplimentare pe: www.metro.ro.

black-friday-echipamente

This entry was posted in Hypermarket and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.