Auchan Retail România deschide primele supermarketuri MyAuchan în România

În coerență cu strategia sa de dezvoltare multiformat, Auchan Retail România anunță deschiderea primelor magazine în format supermarket din România, sub marca MyAuchan.

Magazinele se deschid în spațiile celor 3 supermarketuri ale lanțului OK, recent preluat de Auchan Retail România.

Primele două supermarketuri – MyAuchan Rosetti și MyAuchan Otopeni 16 – au fost inaugurate astăzi, 13 decembrie, iar cel de-al treilea – MyAuchan Otopeni 244 – va fi deschis mâine, 14 decembrie 2017.

Magazinele au o suprafață cuprinsă între 150 și 500 de metri pătrați și au fost reamenajate după conceptul MyAuchan. Oferta din magazine cuprinde o gamă de 2000 – 5000 de articole ce acoperă peste 1000 de nevoi de la alimente proaspete, produse de băcănie, băuturi, produse congelate, snack, hrană pentru animale, produse BIO și produse de panificație.

De asemenea, magazinele vor oferi produse snack fresh, o gamă extinsă de produse proaspete precum și produse de patiserie și brutărie preparate pe loc. În plus, la MyAuchan Rosetti și MyAuchan Otopeni 244 se găsește și câte un raion cu produse de gastronomie.

Un aspect inedit este și programul de funcționare extins. Magazinele Rosetti și Otopeni 244 au program Non – stop, iar MyAuchan Otopeni 16 este deschis zilnic, între orele 06 – 24.

“Înțelegem nevoia clienților de a reduce timpul necesar pentru a se aproviziona cu produsele destinate uzului curent. Pentru a veni în întâmpinarea acestui nou model de consum, Auchan Retail România a făcut, în 2017, primii pași în extinderea pe formatul de proximitate. În acest context, o etapă importantă o reprezintă deschiderea primelor supermarketuri în România. Intenția noastră este de a le simplifica viața clienților noștri, aducând “diferența Auchan” cât mai aproape, în comunități”, a declarat Gaspar Biro, Director Proximitate Auchan Retail România.

Nu în ultimul rând, trebuie spus că extinderea Auchan pe formatul de proximitate continuă. Un supermarket de mari dimensiuni urmează a fi deschis, în curând, în baza parteneriatului încheiat cu BUCUR OBOR SA.

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri și 11 magazine MyAuchan, cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, cu circa 10.000 de angajaţi, cu o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro în 2016 şi propune celor circa 5 milioane de locuitori din 18 oraşe în care sunt prezente magazinele Auchan un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent.

Auchan România realizează o serie de acțiuni importante pentru promovarea activităților de responsabilitate socială şi integrare a tinerilor dar şi programe pentru protejarea mediului înconjurător care au drept scop gestionarea deşeurilor, economisirea resurselor naturale, oferirea la vânzare a unor produse care protejează mediul. 100.000 de copaci vor fi plantati de Auchan în cadrul campaniei Mobilizatron.This entry was posted in Supermarket and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.