Atelierul lui Moş Crăciun la VIVO! Cluj-Napoca

Începând din acest weekend, Moș Crăciun vine la centrul comercial din inima Transilvaniei să caute ajutoare.

Micuţii vor intra în lumea minunată a cadourilor, vor cânta colinde împreună, îi vor recita Moșului poeziile cele mai dragi și vor lucra alături de spiridușii săi la atelierele de creaţie distractive.

În perioada 3-22 decembrie, de luni până vineri, între orele 18.00-20.00, copiii sunt invitaţi la VIVO! Cluj-Napoca, denumit anterior Polus Center Cluj, să îl revadă pe Moş Crăciun.

 

Mai mult decât atât, în fiecare sâmbătă şi duminică, între orele 13.00-19.00, prichindeii vor lucra cot la cot cu spiriduşii Moşului, în pregătirea decoraţiunilor şi a altor surprize pentru seara de Crăciun.

La finalul atelierelor Moşul va trage la sorţi şi doi norocoşi care vor câştiga premii de la partenerii noştri, LEGO şi bigstep.

Atelierul lui Moş Crăciun are loc în Piaţeta Matei Corvin din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informaţii.

ateliermoscraciun_arh_2015_2

Despre IMMOFINANZ: 

IMMOFINANZ este o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova.

Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,4 miliarde de euro, ce cuprinde peste 360 de proprietăți.

IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia.   Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

ateliermoscraciun_arh_2015_3

Despre CBRE Group, Inc.:

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015).

Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume.

CBRE oferă  un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.

ateliermoscraciun_arh_2015_4

This entry was posted in Divertisment and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.