Ateliere pentru Ziua Femeii, pe 4 martie, în toate magazinele Hornbach

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, sărbătorește Ziua Femeii oferind inspirație clientelor, în magazinele sale.

Astfel, pe 4 martie, femeile care vor trece pragul celor 6 magazine din București și din țară vor putea participa, prin înscriere prealabilă, la ateliere organizate gratuit în cadrul cărora vor putea afla trucuri de realizare a unor decorațiuni, dar și sfaturi de grădinărit.

Reprezentanții Hornbach spun că, în cadrul atelierelor de grădinărit, participantele vor dobândi cunoștințe cu privire la cultivarea trandafirilor. De asemenea, în cadrul atelierului de artă decorativă, vor primi idei despre cum să realizeze tablouri pentru înfrumusețarea casei folosind o placă de lemn, cuie și ață.

„Tuturor ne place primăvara și aerul proaspăt pe care îl aduce. Cu ocazia Zilei Femeii, ne-am propus să le încurajăm pe doamne să se exprime prin artă și să afle lucruri noi, utile în amenajarea locuinței sau a curții. Pe 4 martie, ele sunt invitate să afle, din oricare dintre magazinele Hornbach, secretele amenajării și îngrijirii unei grădini de trandafiri, dar și câteva tehnici pentru crearea decorațiunilor interioare”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Reprezentantul Hornbach a mai afirmat că tematicile alese vin în întâmpinarea așteptărilor a tot mai multe cliente de a învăța lucruri noi despre amenajarea spațiilor din casă, din curte sau din balcon.

„La Hornbach există un interes constant pentru produse din segmentul hobby, ceea ce dovedește dorința clienților de a se relaxa în mod activ și de a aduce o notă personală în decorarea locuinție”, a mai spus reprezentantul companiei.

Utilitatea de dincolo de estetic

Reprezentanții Hornbach ce vor fi prezenți la ateliere afirmă că tabloul – colaj pe care clientele vor avea ocazia să îl facă, nu are doar rol estetic, ci și practic. Acesta poate fi folosit pentru a agăța diverse obiecte, precum chei sau bijuterii.

În ceea ce privește atelierele de grădinărit, specialiștii le vor oferi doamnelor sfaturi despre îngrijirea trandafirilor din ghiveci sau din curte, precum amplasarea lor în funcție de soi, îngrășămintele pe care să le folosească, stimularea înfloririi, tunderea, transplantarea, înmulțirea și pregătirea pentru iarnă. Fiecare dintre activităţi va dura aproximativ o oră, participarea fiind gratuită, iar Hornbach va pune la dispoziţie toate materialele necesare.

Atelierele pentru femei vor avea loc în toate magazinele din București (Berceni, Militari și Balotești) și în locațiile din Sibiu, Brașov și în cel din Timișoara, cu sprijinul unor reprezentanți Hornbach, după cum urmează:

 

Interval Orar

Berceni

Militari

Balotești

Sibiu

Brașov

Timișoara

10.00 – 11.00

Atelier Grădinărit

Artă Decorativă

Atelier Grădinărit

Atelier Grădinărit

Atelier Grădinărit

11.00 – 12.00

Artă Decorativă

Artă Decorativă

Artă Decorativă

Artă Decorativă

12.00 – 13.00

Artă Decorativă

Atelier Grădinărit

14.00 – 15.00

Atelier Grădinărit

 

Mai multe detalii privind atelierele şi înscrierea sunt disponibile pe site-ul companiei – www.hornbach.ro.

# # #

Despre Hornbach România:

HORNBACH este o companie multinaţională, de familie, care a înregistrat în exercițiul financiar 2015/2016 (data bilanțului: 29 februarie) o cifră de afaceri (netă) de peste 3,755 miliarde de Euro, în creștere cu peste 5% comparativ cu perioada anterioară.

Fondată în anul 1877, HORNBACH este singura companie din domeniul construcțiilor și grădinăritului care se poate mândri cu o istorie de 5 generații. În acest moment, concernul deține 155 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit, în nouă țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elveţia, Cehia, Slovacia, Suedia şi România), dintre care 6 în România (Bucureşti Berceni, Bucureşti Militari, Bucureşti Baloteşti, Braşov, Timişoara şi Sibiu).

Conceptul comercial și gama de produse sunt orientate în întregime către sprijinirea proiectelor clienților. HORNBACH garantează acestora prețuri mereu mici, fiind lider de piață pe acest segment. În plus, calitatea excelentă a consultanţei şi a serviciilor oferite au fost confirmate de nenumărate studii și teste independente.

Prin pionierat, ca de exemplu deschiderea primului magazin mixt de materiale de construcție și articole de grădinărit (1968), a primului megastore (1980) și a primului magazin de materiale de construcții cu conceptul drive-in (2003), HORNBACH își dovedește în permanență forța inovatoare. De decenii, HORNBACH este considerat un angajator de top, în acest moment având peste 17.000 de angajați care contribuie la succesul companiei.

This entry was posted in DYI and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.