50.000 de kit-uri Mobilizatron cumpărate în cadrul campaniei de responsabilitate față de mediu organizată de Auchan Retail România

Peste 50.000 de kit-uri Mobilizatron au fost cumpărate pe parcursul celor trei săptămâni ale campaniei Mobilizatron – campania de responsabilitate socială, desfășurată anual de Auchan Retail România.

Aceste rezultate globale reflectă implicarea tuturor orașelor incluse în campanie. Fondurile strânse în această etapă vor permite plantarea unui număr de 100.000 de copaci pe teritoriul României – 18 județe vor fi împădurite.

Cu mesajul “Ajutăm România să respire – O aniversare cât o plantare”, campania Mobilizatron și-a ales în acest an un obiectiv ambițios: readucerea la viață a pădurilor românești. Organizată de Auchan Retail România și desfăsurată cu sprijinul ONG-urilor și autorităților locale, campania propune un mecanism simplu – pentru fiecare copăcel din carton 100% reciclat cumpărat din hipermarket, 2 copaci vor fi plantați.

“Avem ambiția de a fi atât un actor economic important, cât și un actor economic responsabil. De aceea, am decis să creăm o tradiție a binelui. Pe lângă numeroasele inițiative de responsabilitate socială pe care ni le asumăm pe toată perioada anului, în fiecare toamnă, alegem una sau mai multe cauze pe care le susținem printr-o campanie, pe care în mod sugestiv, am numit-o Mobilizatron. În jurul acestei mișcări ne propunem să ne mobilizăm resursele, clienții, angajații și partenerii pentru a genera o schimbare semnificativă. Sutem impresionați de implicarea pe care am simțit-o și în acest an din partea tuturor celor implicați și suntem nerăbdători să trecem la următoarea etapă a acestui proiect: plantarea propriu-zisă”, a declarat Mădălina Cazamir – Head of Marketing, Customer & Data, Auchan Retail România.

Plantarea se va desfășura în luna noiembrie, în toată țara. Toți cei care au achiziționat copăcei, sunt bineveniți să participe. De asemenea, îi încurajăm pe toți iubitorii de o Românie verde să se alăture demersului nostru devenind voluntari pentru o zi.

Înscrierea voluntarilor se poate face pe adresa http://auchan.ro/mobilizatron-2017/. Auchan va asigura transportul către toate parcelele.

Detalii despre campanie, precum și informații actualizate despre zonele care vor fi împădurite și despre organizarea voluntarilor, vor fi actualizate permanent pe site-ul http://auchan.ro/mobilizatron-2017/.

 

Împreună ajutăm România să respire!

 

Mobilizatron reprezintă demersul de responsabilitate socială lansat de Auchan în anul 2016, pentru a sărbători zece ani de prezență în România.

Dacă în 2016 „Mobilizatron” a susținut, printr-o donație cumulată de 200.000 euro, cauze dedicate dezvoltării comunităților locale, sub formă de acțiuni de ajutor umanitar (pachete pentru copii și vârstnici din mediile defavorizate), precum și acțiuni din sfera educației (crearea de spații educaționale alternative, instruirea personalului didactic), în 2017, “Mobilizatron” se concentrează pe o singură directie majoră: Responsabilitatea față de mediu.

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri si 4 magazine de proximitate MyAuchan cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, circa 10.000 de angajaţi, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro în 2016 și propune celor circa 5 milioane de locuitori din 18 oraşe în care sunt prezente magazinele Auchan un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent.

Auchan România realizează o serie de acțiuni importante pentru promovarea activităților de responsabilitate socială şi integrare a tinerilor, dar şi programe pentru protejarea mediului înconjurător care au drept scop gestionarea deşeurilor, economisirea resurselor naturale, oferirea la vânzare a unor produse care protejează mediul.

This entry was posted in Hypermarket and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.