10 ani impreuna cu Arena Mall, 10 destinatii de vis!

Pe 12 decembrie 2017, Arena Mall aniverseaza 10 ani alaturi de tine!

Te-am intampinat cu evenimente faine, mancare buna si servicii pe masura.

Obiectivul nostru principal a fost, este si va fi sa facem din Arena Mall un loc interactiv in care sa faci shopping in magazinele tale preferate.

Ai avut parte de reduceri peste reduceri, ai mancat in cele mai bune restaurante, ai vazut premiere cinematografice si ai avut o experienta pe masura in cadrul evenimentelor organizate de noi.

Am revitalizat constant portofoliul si ti-am ascultat sugestiile si nevoile.

Anul acesta, implinim 10 ani de cand am deschis portile pentru tine. Asadar, ne-am hotarat ca, de ziua noastra, tu sa primesti cadourile!

Participa la tombola aniversara din luna decembrie si poti castiga unul din cele 10 vouchere de calatorie a cate 1.000 euro oferite de noi! Astfel, iti poti achizitiona un pachet de servicii turistice (la alegere) spre destinatia ta de vis, chiar de la agentia de turism Tui Travel Center din centrul nostru comercial.

 

Vino in Arena Mall in perioada 1-31 decembrie 2017, cumpara unul sau mai multe produse in valoare de minim 100 lei (pe acelasi bon fiscal), completeaza talonul de participare primit de la lucratorul comercial al magazinului respectiv, depune-l in urna special amenajata (parter, langa fantana arteziana) si intra in cursa pentru castigarea unuia din cele 10 premii!

Iata ce trebuie sa stii:

  • Persoanele care pot participa la tombola trebuie sa aiba 18 ani impliniti.
  • Castigatorii isi pot alege excursia mult visata in perioada 1 aprilie – 30 noiembrie 2018. Voucherul NU va fi transmisibil.
  • In cazul in care excursia pe care castigatorul o va alege depaseste valoarea voucherului (1.000 euro), acesta va plati diferenta.
  • Extragerea celor 10 castigatori va avea loc la inceputul lunii ianuarie 2018.

 

 

This entry was posted in Divertisment and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.